Sot është super yll, por ja si dukej Luana kur ishte 16 vjeç?

Sot është super yll, por ja si dukej Luana kur ishte 16 vjeç?

Luana Vjollca është padyshim një nga vajzat më bukuroshe të ekranit shqiptar dhe ndër më të komentuarat në media.

Sot është moderatore dhe këngëtare, por në fillim të karrierës Luana ka punuar si imazh i Digitalb.

Ditën e sotme edhe ajo i është bashkuar sf idës së 10 viteve duke postuar disa foto nga spotet e shumta p ublicitare.

“11 vite me pare..Une 16 vjece. Cfare gjeta sot. S ekuenca nga spotet e shumta pu blicitare si imazhi kryesor i Digitalb. 2008!!! Ps: 48 kg”, shkruan Luana.