Sk,andal në emisionin e mëngjesit/ Moderatorja tregon “zogun” në kamera

Sk,andal në emisionin e mëngjesit/ Moderatorja tregon “zogun” në kamera

Është dashur një lëvizje e pakujdesshme e moderatores së emisionit të mëngjesit në një media të huaj, që

rrjeti të shpë rthejë. Teksa ka qënë duke zhvilluar emisionin e mëngjesit, moderatorja ka ng ritur këmbën kur është ulur në kolltuk, duke eks pozuar në një farë mënyre të bre ndshmet. Për më tepër shikoni videon e mëposhtme……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…