Si u pri,sh drejtori ….me gjo,ksin tim…(Video)

Si u pri,sh drejtori ….me gjo,ksin tim…(Video)

Jam nga Peja dua të tregoj c’far më ndodhi…me drejtorin,kisha nipin tim që e dërgoja dhe mirrja nga shkolla isha e papunë dhe mirresha me nipin tim.Një ditë na njoftuan për mbledhje të prinerve dhe aty takova për herë të parë drejtorin u shtang nga bukuria dhe gj oksi im.Mbas disa ditëve më kishte ftuar në zyre(e dija qëllimin)……

u vesha bukur me një fustan të shkurte dhe gj oksin …,tr okita në derë dhe hyra brenda u ula me një ulëse dhe morra p ozicionin tim i hapa kembet,ai filloi te flas por e dija që kishte humbur kontrollin ,por u n xeva dhe un e mbylli deren me cels dhe filloi nga gjo ksin tim……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…