Shkon të martohet me të dashurën, e martojnë me vjehrrin me zor?

Shkon të martohet me të dashurën, e martojnë me vjehrrin me zor?

Një 35-vjeçar është kurorëzuar në martesë gabimisht me vjehrrin e tij. Ngja rja ka ndodhur në Manisa, Turqi ku Zekeriya Karatas dhe e dashura e tij 25-vjeçare Gulsah Yilmaz kishin

shkuar në gje ndjen ci vile për tu ku rorëzuar në martesë, por kishte ndodhur çudia. Pasi ce remonia me familjarët kishte mbaruar, çifti kishte parë çertifikatën e martesës dhe ishin habitur kur kishin vërejtur se në vendin ku duhej të shkruhej emri i bashkëshortes, zyrtari i bashkisë kishte shkuar emrin e 56-vjeçarit Muzaffer Yilmaz, i ati i vajzës me poshte hapeni videon me markkketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!