Rrë.fen Nusja shqiptare: Jam ne haII E gjeta Kunaten këmbë hapur duke nga.cmuar sek.sualisht burrin tim

Rrë.fen Nusja shqiptare: Jam ne haII E gjeta Kunaten këmbë hapur duke nga.cmuar sek.sualisht burrin tim

“Kunata ime po ma n xin jetën. Doli fjala ime, kur u thoja vjehrrëve që të mos e merrnin sepse është im orale. E njeh tërë qyteti për historitë e saj. Por kunati im i p ërvëluar nuk na dëgjoi dhe na e solli në shtëpi. Në fejesë u hoq e mira e dyn jasë, madje sillej aq mirë

sa nisa edhe unë të ndjehesha në faj që e kisha gjy kuar aq ashpër. Por siç thotë Artiola Toska tek ajo kënga: Pa kalu ala mirë v apa, dardha e paska bishtin mrapa! E zonja na e nxorri kokën sa u martua dhe na erdhi nuse në shtëpi. Ne jetojmë të gjithë bashke, vjehrra, vjehrri, burri, unë, fëmijë e mi dhe kunati i vogël me nusen. Po çme.ndem se ajo më nga.cmon burrin.