Nena dhe e bija pr ovokojne live zh vishen nga Peja

Nena dhe e bija pr ovokojne live zh vishen nga Peja

Në na Dhe E Byja Nga Peja Ghir ojn Ske hna Te Nxe fta Bashkë me…Nëna Monika (52) dhe e bija Xhesika (22) janë dyshja e re e filmave ropn dhe quhet “The Setons”…dëkohë, ato dyja kanë

hapur një ueb f aqe p orn ografike, ndërsa sk enat i xhirojnë se bashku.Ueb f aqja ekziston afërisht qe një vit, kurse kohë më parë kanë edi tuar edhe DVD e parë. .Këto të dyja e arsyetojnë punën që e bëjnë me faktin që edhe pse xhirojnë skena në të njëjtën hapësirë, asnjëherë nuk lëshohen në in cest.E filluan punen me jo shum seriozitet por fama e tyre u rrit brenda pak diteve ishte interesante benin video te dyja bashk por ku lminacioni i nenes dhe bijes u arrit kur ato e gjiruan dhe publikuan videon e fundin me djalin e ri nga Prishtina ne gjuhe shqipe duke e bere treshe .. Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote