Luana Vjollca E Pyet Nora Isrefin, “Përveq Robertit, A Ke Bë rë Mare dhenie Me Ndonjë Tj.etër?Ja pergjigja e Norës

Luana Vjollca E Pyet Nora Isrefin, “Përveq Robertit, A Ke Bë rë Mare dhenie Me Ndonjë Tj.etër?Ja pergjigja e Norës

Luana Vjollca E Pyet Nora Isrefin, “Përveq Robertit, A Ke Bë rë Mare dhenie Me Ndonjë Tj.etër?Ja pergjigja e Norës,Nora Istrefi është këngëtare e suksesshme dhe e mirënjohur. Kanë qenë të shumta thashethemet për

një kr izë mes çiftit Nora Istrefi dhe Robert Berisha Ka qenë Roberti ai që është përgjigjur më së shumti në media. E ftuar ne emisionin ‘Shiko kush Luan’ ishte Nora Istrefi,ku ka treguar shume gjera per jeten e saj, por pyetja me prov okative ishte kur Luana i tha, “Perveq Robertit a ke bere ma redhenie me ndonje mashkull tjeter?pergjigja e Nores e la pa fjale gjithe publikun, ja cfare i thot ajo, shtyyppni posht r eklamnn dhe ju hapen pamjeet.