Gruaja që p ërjetoi dh unë çnjer ëzore nga bashkëshorti: Eca 8 orë në këmbë ditën që linda

Gruaja që p ërjetoi dh unë çnj erëzore nga bashkëshorti: Eca 8 orë në këmbë ditën që linda

E ftuar në emisionin “Histria ime” në Tv Klan ka qenë Flora Bala nga Tropoja 37 vjeç, nënë e tre fëmijëve m inorenë të moshës 15,13,12 vjeç. Flora thotë se e ka marre bashkeshortin me dashuri. Ajo ka jetuar ne Puke me të. Por martesa nuk ka shkuar mirë.

Gruaja tregon se ka marrë edhe u rdhër mbr ojtje dhe madje në 2008 ka dashur të di vorcohet por për hir të femijëve është k thyer mbrapsht. Edhe pas kësaj si tuate sërish bashkeshorti i saj ka qene i d hunshëm.