Vjen edhe urimi për Isa Mustafën: Bravo, e realizove m isionin serb të Hashim Thaҫit

Vjen edhe urimi për Isa Mustafën: Bravo, e realizove mi sionin serb të Hashim Thaҫit

Profesori dhe opinonisti Enver Bytyҫi në një postim të tij në Facebook, pas rezultateve të para nga zgjedhjet që janë mbajtur në Kosovë, ka ‘uruar’ Isa Mustafën, l iderin e LDK-së.

Profesor Bytyҫi duke iu drejtuar Isa Mustafës ka thënë se ‘e realizove mi sionin serb të Hashim Thaҫit dhe përgjysmove Lidhjen Demokratike’.

Postimi i plotë:

Bravo Isa Mustafa!

E realizove m isionin serb te Hashim Thaçit!

E pergjysmove Lidhjen Demokratike!

Bravo!/