SH ERR Në Një Familje Shqiptare, Vjehrri D ajak 2 Nuseve. Ja Çfarë Ka Ndodhur…

SH ERR Në Një Familje Shqiptare, Vjehrri Da jak 2 Nuseve. Ja Çfarë Ka Ndodhur…

Një s herr në familje ka ndodhur në fshatin Buçimas. Një 32-vjeçar E. M. është a rrestuar nga uniformat blu pasi ka us htruar dh u n ë ndaj të atit M. M., 64 vjeç.

Ndërkohë ky i fundit ak uzohet se ka us htruar dh u n ë ndaj dy nuseve të djemve të tij. Ndaj dy nuseve M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe është lëshuar urdhër mb rojtjeje.
“Specialistët për Het imine në Komisariatin e P olicisë Pogradec bënë ndalimin e shtetasit në kërkim E. M., 32 vjeç, banues në fshatin Buçimas, Pogradec.
Ky shtetas, në datën 28.01.2021, dy shohet se në banesë ka us htruar dh u n ë ndaj babait të tij, shtetasit M. M., 64 vjeç.
Në lidhje me këtë ra st u plotësua kërkesë-p a d i a për lëshimin e menjëhershëm të urdhrit të m brojtjes për shtetaset M. M., 31 vjeçe dhe E. M., 28 vjeçe, banuese në fshatin Buçimas, Pogradec…
Pasi shtetasi M. M. (vjehvrri i tyre) ka ush truar dh u n ë dhe fizike ndaj tyre”, njofton po licia.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe