Po ta preknì femrën ose gruan tuaj në këto dy pika do ta çoni në ‘qiellin’ e shtatë

Po ta preknì femrën ose gruan tuaj në këto dy pika do ta çoni në ‘qiellin’ e shtatë

Gjejeni: Përcillni anën fr ontale tëva ginës derisa të arrini pothuajse te cerviksi i saj dhe mu aty do të gjeni pikën A. Kalojeni gishtin mbi këtë pjesë sikur dëshironi që diçka të fshini. Stimulimi:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas pa ralojës, vëni lu brifikant në gisht dhe pre keni pikën A. Shtrëngojeni me gisht atë vend dhe tërhiqeni nga vetja. Hap vid eon 5 sekvnda dhe shfvqen pamjet eksklvzive te cilat po bejn nam ne rrjetet socicale dhe me gjere ne tegjitha rrjetet dhe me gjere.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive