Pas zgjedhjeve të mbrëmshme, një person gri së pasaportën e Kosovës

Pas zgjedhjeve të mbrëmshme, një person gr isë pasaportën e Kosovës

Ndonëse nuk është publikuar ende rezultati fi nal i zgjedhjeve të djeshme, Lëvizja Vetëvendosje po radhitet e para me numrin më të madh të votave, raporton Gazeta Express.

Pasi zgjedhjet e djeshme si fitues nxorën Lëvizjen Vetëvendosje, një qytetarë nga Drenasi ka marrë një vendim.

Ai ka gr isur pasaportën e Kosovës, pasi që nuk i ka pëlqyer rezultati i zgjedhjeve.

Qytetari është përkrahës i Partisë Demokratike të Kosovës dhe ka qenë shumë a ktiv në rrjete sociale duke e përkrahur këtë subjekt./Express