P ërlotet Fatmir Limaj gjat Votimit, nuk di a do ta kaloj pragun /VIDEO

P ërlotet Fatmir Limaj gjat Votimit, nuk di a do ta kaloj pragun /VIDEO

Kandidati për Kryeministër nga Nismasocialdemokrate, Fatmir Limaj, ka hedhur votën e tij bashkë me gruan Arlindën, në shkollën fillore “Faik Konica”.

“Ky është moment i rëndësishëm i demokracisë, shpresoj që këto zgjedhje do të prodhojnë s tabilitet, do të prodhojnë s iguri dhe qeverisje sta bile. Gjitha këto vijnë nëse vazhdojmë të jemi krenar për të kaluarën”, tha Limaj pasi ka votuar, njofton Klan Kosova. Per te pare videon shtyp ne re k1amen me poshte: