Mesuesja shpjegon o nline, nxënësit HABlTEN me veprimin e burrit të saj

Mesuesja shpjegon o nline, nxënësit HABlTEN me veprimin e burrit të saj

Si rrjedhojë e situatës së krijuar për shkak të pa ndemisë së nxënësit janë urdhëruar të bëjnë mësim

o nlineënë kushtet e shtëpisë ..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…