Mërgimtari që erdhi të votojë për VV-në: Lamtumirë Kosovë, Albin tani është në dorën tënde…

Mërgimtari që erdhi të votojë për VV-në: Lamtumirë Kosovë, Albin tani është në dorën tënde…

Pas kryerjes së obligimit, një ditë pas zgjedhjeve ata kanë nisur të kthehen në vendet ku jetojnë.

Një qytetar i cili kishte ardhur në Kosovë për ta votuar Kurtin, ka shkruar në Facebook duke iu drejtuar l iderit të Vetëvendosjes, Albin Kurti.

“Lamtumirë Kosovë… Albin…na thirre…erdhëm dhe bëmë atë që mundemi…Tani është në dorën tënde”, ka shkruar ai.