Lajmi qe tro nditi boten,Donald Trump eshte muslyman dhe ka lindur ne Pakistan (Video)

Lajmi qe tr onditi boten,Donald Trump eshte muslyman dhe ka lindur ne Pakistan (Video)

Emri i vërtetë i Donald Trump është Dawood Ibrahim Khan dhe ishte lindur në Pakistan. Ky lajm i çud itshëm është transmetuar në një kanal televiziv në Pakistan, i quajtur “Neo News”.
Njerëzit janë duke re aguar me mosbesim dhe tro nditje qëkur r epublikani Donald Trump mp oshti demokraten Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale në SHBA. Dhe, midis gjithë kësaj, një lajm që pohon se Trump është nga Pakistani e ka ç uar çm endurinë në një nivel tjetër, transmeton Express.

Gruaja që e jep lajmin mban një ton të zërit shumë serioz gjatë gjithë kohës dhe duket absolutisht e s igurt rreth informatës që ua përcjell shikuesve.

Sipas lajmit të transmetuar në Neo News: “Trump u lind në Waziristan, Pakistan, dhe emri i tij i vërtetë ishte Daëood Ibrahim Khan. Arsimimin e parë e mori në një Medrese në Waziristan. Prindërit e Trumpit [prindërit e Ibrahimit në këtë rast] vd i qën në një aks id ent rrugor në vitin 1954 dhe Dawoodi i ri u bi rësua nga familja Trump pasi një kapiten i u shtrisë britaniko-indiane e coi në Londër.”