I jep fund j etës 14-vjeçarja/ Nuk duronte dot ato që i bënin në shkollë, kishte lënë një letër: Kam qenë e palumtur

I jep fund je tës 14-vjeçarja/ Nuk duronte dot ato që i bënin në shkollë, kishte lënë një letër: Kam qenë e palumtur

Një vajzë adoleshente i dha f und je tës pasi i doli përpara një treni, mbante të fshehur një ditar ku shkruante për b ull izimin ndaj saj gjatë shkollës. Atë e ngac monin shumë shokët dhe shoqet.

Uma Gupta, 14 vjeç, iku e mër zitur nga festa e një shoku dhe u tha miqve se donte t’i jepte fu nd jetës para se të shkonte drejt Stacionit Hekurudhor “East Disbury” në 2 Mars 2019.

Një he tim në Manchester Coroners Court, u ng rit dhe theksoi se Uma u kishte thënë njerëzve se nëna e saj do ta merrte nga festa por në vend të kësaj, ajo eci drejt stacionit të trenit dhe u go dit rreth orës 22:00.

Familja e saj është mjaft të dësh përuar, zbuluan një ditar të fshe htë që ajo mbante gjatë kohës që ishte gjimnaziste pranë “Parrs Wood High” dhe shkruante për ngac mimet me të cilat u për ball atje.

Ajo bëri disa shënime duke shprehur pakë naqësinë dhe dëshirën e saj për të marrë jetën e saj gjatë gjithë kohës ku në datën 10 tetor 2018, ajo u bëri thirrje njerëzve që të mos “mërziteshin” dhe të im agjinonin se ajo ku rrë nuk ka ekzistuar.

Në hyrje të ditarit shkruhej: “Mos u mër zit. Unë nuk isha e lumtur dhe gjërat nuk do të ndryshonin”.
“Vetëm im agjinoni se nuk kam qenë ku rrë këtu.