(Foto) U fut në ”Përputhen” dje për të gjetur burrë, por s’do e besoni dot se çfarë pune ka bërë Sara më parë: Do bëj lëmsh çunat

(Foto) U fut në ”Përputhen” dje për të gjetur burrë, por s’do e besoni dot se çfarë pune ka bërë Sara më parë: Do bëj l ëmsh çunat

Por emri i saj nuk është i panjohur për publikun. Kushdo që ka menduar se e ka parë diku tjetër, ka shumë të drejtë. Ajo merret me muzikë dhe ka bërë një bashkëpunim me reperin Don/Phenom për projektin e titulluar “Di rty Wine”.

Sara ka marrë vëmendjen e medias edhe për fotografitë pro vokuese në rrjete sociale. Mbrëmjen e kaluar, Sara dhe Aristela ju bashkuan studios së Për’puthen Prime. Pas prezantimit të vajzave, djemtë u vunë para një zgjedhje dhe me shumicë votash zgjodhën që Sara të qëndronte në program.

Me poshte shikoni njeren nga videot qe nuk duhet humbur.