Është në një Iidhje me një deputet? Aktorja e njohur shqiptare zbuIon publikisht

Është në një Iidhje me një deputet? Aktorja e njohur shqiptare zbuIon publikisht

Aktorja Arta Elezaj ishte të shtunën mbrëma e ftuar në “Shiko Kush LUAN” me moderatore dhe autore Luana Vjollcën.

Në lojën e fundit të puntatës “Ndaje ose tortën” kaçurrelsja nga Kosova na bëri me dije lidhur me një nga lajmet e fundit për të dhe na zbuloi se si qëndron e vërteta.

Na trego sot në “Shiko Kush LUAN” emrin e tij, ose tortën…”

Lidhur me këtë pyetje Elezaj u përgjigj:

“Unë nuk kam asnjë unazë në gishtin tim, e ndër të tjera nuk ka asnjë deputet në skenë.”

Nuk dihet ende nëse Arta Elezaj është në një lid hje, por të paktën mund të heqim dyshimet e lindura për lajmet e fundit.