Burdushi komenton rezultatin zgjedhor: PDK e LDK kanë s ehire…

Burdushi komenton rezultatin zgjedhor: PDK e LDK kanë se hire…

Mjeku po pullor Hysri Peqani, i njohur si Burdushi, ka komentuar rezultatin e partive në zgjedhjet që u mbajtën sot.
Ai tha se partia e Albin Kurtit është ma gjepsur me dashuri dhe nd ershmëri për ditën e Shën Valentinit.

“Sot fitoj dashuria. VV i ka m agjepsur me dashuri dhe nde rshmëri votuesit. VV i ka ve rbëru me dashuri partitë e tjera”, tha Burdushi.
Ai shtoi se PDK-ja dhe LDK-ja kanë pasur ‘mësysh’ e ‘sehire’.

“PDK dhe LDK kanë pasur shumë mësysh e se hire. Seh iret kanë ardh prej ndërkombëtarëve”, tha Burdushi për Reporteri.net.

KQZ ka numëruar 617 mijë vota tashmë. Vetëvendosje po prin e para me 48.03% të votave. Ndërkohë e dyta është PDK me 17.55% të votave dhe e treta vjen LDK me 13.32% të votave.