Arbana Xharra: Cili ‘Qen’ Ka Thënë Se Myslimanet Duhet Të Vendosin Shami Në Kokë ??

Arbana Xharra: Cili ‘Qen’ Ka Thënë Se Myslimanet Duhet Të Vendosin Shami Në Kokë ??

Thonë se në Kuran nuk shkruan se myslimanja duhet të mbulohet. Ku shkruan atëherë? /Tek ndonjë udhëzim i ndonjë dijetari islam të shekullit 11, 12, 13? E ka vizatuar ai bash kështu siç mbulohen tash?

Se për niqabin e morrëm vesh se është trashëgimi që e ka lënë Sulltan Abdylhamiti.Një gjë e kemi të qartë gjithë: këto forma kokëmbulimi deri para e deri vonë pas pavarësimit të Kosovës nuk kanë qenë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive