17-vjeçarja nga Gjilani thotë se i fejuari e detyroi të b ënte ma rrëdhënie me shokët e tij

17-vjeçarja nga Gjilani thotë se i fejuari e detyroi të bën te ma rrëdhënie me shokët e tij

Por një 17 vjeçare nga Gjilani nuk deshi të martohej me personin që

ishte e fejuar dhe kishte vendosur që të br aktisë familjen e të largohej me të dashurin e saj, në mesnatën e 23 shkurtit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet e kskluz!ve…