(VIDEO)“Dhëmbët t’i thej, pasha fmitë që i kam”, 40-vjeçari ka nos k omisioneren – ndërhyn p olicia….

(VIDEO)“Dhëmbët t’i thej, pasha fmitë që i kam”, 40-vjeçari ka nos ko misioneren – ndërhyn po licia….

Gjatë ditës së sotme p olicia ka pranuar një informatë për një rast ka nosjeje ndaj një zy rtareje (komisionere), në qendrën e votimit në shkollën e mesme “Ulpiana” në Lipjan.

P olicia ka dal në vendin e ngjarjes, me ç’rast ka a rrestuar një person 40-vjeç, ndaj të cilit është shqiptuar m asa e ndalimit prej 48-orësh.

“Ndaj të d yshuarit F. Sh mashkull, 40 vjeç, pas, tr ajtimit të rrethanave të rastit p olicia ka shqiptuar masën e ar restit dhe me rek omandimin e prokurorit të shtetit i njejti dërgohet në mbajtje prej 48 orësh”, ka konfirmuar p olicia për Gazetën Express.

Ndërkohë në një video të publikuar nga kallxo.com, dëgjohet se si qytetari kër cënon ko misioneren me fjalët:

“Oj ti çikë ma se dhëmbët t’i thej, lësho fletën”, i drejtohet qytetari, kryesueses së vendvotimit ndërsa nga dora i kap një letër që po mbante ajo.

“Hej rri urtë as një zë mos ta ni a u morëm vesh, idi otka. Po të kallëzoj pasha fmijtë që i kam nuk jeton, ndëgjom mirë çka po të them. Kush je more ti. O ti nuk guxon me e prek, mos e prek (deri sa merr fletoren ku shënohen parregullsitë dhe e hudh në tokë”