(Video) Rrugët u hapën në mes, pallatet lëkundeshin sikur të ishin prej letre nga tërmeri 7.3 ballë në këtë vend…

(Video) Rrugët u hapën në mes, pallatet lëkundeshin sikur të ishin prej letre nga tërmeri 7.3 ballë në këtë vend…

Një tërmet i fortë me një madhësi paraprake prej 7.3 ballësh go di ti brigjet e Japonisë lindore dje,

duke tr on ditur ndërtesat dhe duke shka ktuar ndërp rerje el ektriciteti, por duket se nuk kishte dëme në njerëz dhe nuk u dha pa ralajmërim për t sunami.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…