“Super-Gruaja” bëhet “Hit” në internet, filmohet duke shtyrë kamionin qumështit në dëborë

“Super-Gruaja” bëhet “Hit” në internet, filmohet duke shtyrë kamionin qumështit në dëborë

Një nënë e 3 fëmijëve në Britaninë e Madhe ka marrë vëmendjen e mediave për shkak se ka ndihmuar për të shtyrë një kamion qumështi që kishte ngecur në dëborë.

E ashtuquajtura “supergruaja”, është shpërblyer tashmë nga ko mpania e qumështi, me një vit furnizim falas.

Charlene Leslie, 33 vjeç, u filmua duke shtyrë kamionin gj igant të Grahams në një rrugë të mbuluar me dëborë në Coëdenbeath, Fife, të martën, gjatë st uhisë Darcy.

Punonjësja e supermarketit po shkonte drejt dyqaneve kur pa kamionin e Grahams në telashe dhe i kërkoi një fqinji të shikonte fëmijët e saj ndërsa ajo nx itoi të ndihmonte.

Charlene, e cila ishte me vajzën 10-vjeçare Rihanna dhe Hunter, 2 vjeç, në atë kohë, tha: ‘Unë kurrë nuk do të rri duarkryq kur shoh dikë në t elashe.