Por martohej, dhëndri shqiptar br.aktis nusen në altar për një arsye të madhe

Por martohej, dhëndri shqiptar br.aktis nusen në altar për një arsye të madhe

Kjo që do tregojmë është historia e një doktori me origjinë shqiptare i cili punon në spit ali n e Perugias.

Ai la bashkëshorten e tij për disa momente, për të bërë një gjest human.

Sipas mediave italiane në fund të meshës në kishën e San Francesco d’Assisi në Matera, dhëndri vuri re një turiste që u rrë zua jashtë në afërsi të Piazza San Francesco Fortuna.

Duke kuptuar kushtet e rë nda të personit, mjeku i përgjithshëm Sokol Berisha vrapoi duke i dhënë ndihmën e parë. Berisha, duke marrë parasysh ske nën, vendosi të përdorë de fibrilatorin në d ispozicion për masazh kar diak. Kështu që ai e shpëtoi jetën e 60-vjeçares.

“Bashkëshorti, heroi dhe doktori është i njohur në botën e mediave soc iale pasi është administrator dhe bashkë-themelues i grupit më të madh italian të diskutimeve kl inike në mje kësinë e përgjithshme”, shkruajnë mediat italiane.