Nese e keni marrë patente shoferin me merite kush ka përparësi në këtë kryqezim..

Nese e keni marrë patente shoferin me merite kush ka përparësi në këtë kryqezim…

A mendoni se jeni shofer i mirë? Në mediat sociale po qarkullon një ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gj ykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus. Kamioni duhet të kthehet majtas, makina d jathtas pasi autobusi shkon drejt. Si do të bëhet kjo Përgjigjuni në komente Me posh tee duke sh tyy puur ne ke tu.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive