Modeles Shqiptare I Dalin Të Mb,rend shmët Në Emision!(VIDEO)

Modeles Shqiptare I Dalin Të Mb,rend shmët Në Emision!(VIDEO)

Këtë herë ajo ka qenë e ftuar në emisionin “Një kat më lart” ku moderatori krahas intervistës i ka kërkuar edhe të bënin një lojë.Për çdo përgjigje të gabuar që jepte

Alesias i duhej të hiqte një v eshje nga tr upi.Ajo zgjodhi të hiqte takat dhe të rehatohej në kolltuk, mirëpo gjatë këtij procesi përmes fustanit të shkurtër ajo ka treguar më tepër seç duhet.Ndonëse u mundua t’i mbulonte modeles i duken të bre ndshmet në këtë moment…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…