Kandidati i AAK-së: Urime, Ramush Haradinaj është president i ardhshëm.

Kandidati i AAK-së: Urime, Ramush Haradinaj është president i ardhshëm.

Kandidati për deputet nga Ale anca për Ardhmërinë e Kosovës [AAK], Dardan Islami, ka shpa llur Ramush Haradinajn president të ardhshëm të Republikës së Kosovës.

Statusi i plotë:

Ju faemniderit te gjitheve qe me keni vot uar mua dhe sub jektin tim AAK, me vo ten tuaj e keni zgj edh Presidentin e ardhshem te Kosoves!
Urime Ramush Haradinaj!
Ju ga rantoj qe nuk do te zhge njeheni!