I bie dhëmbi në transmetim live dhe nis ta kërkojë, pamjet komike/pushtuan rrjetin

I bie dhëmbi në transmetim live dhe nis ta kërkojë, pamjet komike/pushtuan rrjetin

Një in cide nt në mes të emisionit i ka ku shtuar shumë Fabrizio Corona, duke u kthyer në më të përfolurin në rrje tet s oc iale.
I ftuar në në emisionin “Verissimo” mbrëmjen e kaluar, ai ishte aty për të folur për librin e tij “Nuk më keni bërë asgjë”, ku ka rr ëfyer shumë të vërteta rreth shoëbizit.

Ndër të tjera, ai ka përmendur dhe të d ashurat e tij dhe disa histori personale, mirëpo në momentin që është pyetur nga moderatorja e emisionit nëse tashmë është në një mar rë dhë nie apo jo, Fabrizios i ka ndodhur një in cid ent në studio.

Atij i ka rënë njëri dhëmb dhe menjëherë sapo e ka ndje rë shk ëputjen e tij, Fabrizio mbuloi gojën me njërën dorë dhe me tjetrën nisi të kërkonte në tokë dhëmbin e rënë, veprim që ka sh krirë së qeshuri spe and ktatorët në studio.