E paparë! Po e filmonte nga pas, modelja i kthehet të riut dhe i bën g jëmën live

E paparë! Po e filmonte nga pas, modelja i kthehet të riut dhe i bën gjë mën live

Shumë persona në Facebook e kanë dua rtrokitur guximin e një modeleje në Argjentinë, e cila u pë rball live me një person që po i filmonte të pa s met.

Siç mund ta shihni në imazhet, të cilat kanë më shumë se 91 mijë r iprodhime në Twi tter e Facebook, modelja e bukur argjentinas Sol Pérez po fliste për programin, kur një nga miqtë e saj kuptoi diçka.

Ishte pikërisht djali që po filmonte modelen. Modelja në këtë moment i kthehet, duke e tu rpë r uar.