E pabesueshme: Një grua është e martuar me 5 burra dhe ç uditërisht të gjithë janë vëllezër

E pabesueshme: Një grua është e martuar me 5 burra dhe çu ditërisht të gjithë janë vëllezër

Një vajzë 21-vjeçare nga India është e martuar me 5 burra dhe ç uditërisht ata të gjithë janë vëllezër. Ata jetojnë së bashku në një dhomë apo ka solle.

Netët i kalon çdo n atë me njërën prej tyre, nga më e vjetra tek më e reja ndërsa vjen radha.

Tani për tani, kjo martesë gjashtë anëtarëshe ka një fëmijë. Ajo vetë është në dijeni të asaj lloj martese që ka bërë dhe thotë se është e lumtur me 5 burra që kujdesen për të dhe fëmijën e saj.
Gjëja më e rëndësishme është se ai kurrë nuk ka fri kë nga uria.