Dua të lëpīj deri në mëngjes, dil lāk uriq”, Rudina Magjistari publikon foton e çud itshme, pla sin komentet

Dua të lëpīj deri në mëngjes, dil lāk uriq”, Rudina Magjistari publikon foton e çud itshme, pl asin komentet

Moderatorja Rudina Magjistari, veç karrierës së saj në televizon, ka edhe një bi znes pr ivat, në të cilën bëhen tra jtime të ndryshme est etike.Në faqen e saj në Instagram ajo shpesh poston foto nga b iznesi i saj, për t’i bërë pak më tepër r eklamë.

Së fundmi ajo ka postuar një foto ku shihen gishtat e këmbës të l yer, duke shkruar se sot është një ide ide ale për p edikyr.Por ka pasur disa nga ndj ekësit e saj që e kanë përkthyer këtë foto në mënyrë ‘er ōtike;, duke i bërë komente ba na le.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive