As nuk jua merr mendja se çfarë është kjo, s’keni për t’u besuar syve!!

As nuk jua merr mendja se çfarë është kjo, s’keni për t’u besuar syve!!

Pas zbulimit të “fytyrës së fshehur” të Hënës, Kina mbolli një farë pambuku dhe me të kemi fabrikën e parë jash tët okës ore.

Megjithatë, fotot që u bënë v irale në rrje tet soc iale u morën në Tokë dhe kanë një shpjegim.

Sipas Xinhua, a gjencisë shtetërore të lajmeve të Kinës, e ksperimenti milion dollarësh është duke u bërë një sukses dhe anija ‘Chang’e 4’ tashmë ka qenë në gje ndje të dërgojë fotografi të shpë rthi mit të saj të parë.

Por këtu është gab imi: k ompania h utoi njerëzit duke përhapur fotot e asaj që është bërë në Tokë.

Të gjithë mendojnë se ata janë të bëra në Hënë.