E FUNDIT: Vajzat në Shqipëri ta japin p… për një çantë…

E FUNDIT: Vajzat në Shqipëri ta japin p… për një çantë…

Ditën e sotme pedagogia Iris Luarasi ka bërë një deklaratë shumë të fortë në lidhje me vajzat shqiptare. Ajo u shpreh se në vendin tonë ka vajza të reja, studente dhe më të reja, të cilat sh esin tr upin e tyre për një çantë dhe kjo sipas saj ndodh në fshatrat dhe qytetet e Shqipërisë. Madje ajo shkoi më tej duke thënë se ka edhe n ivel es ko rtash.

Luarasi tha: Të gjithë jemi dëshmitarë që ndodh në të gjithë Shqipërinë, me studente dhe goca të shkollës së mesme. Në fshatra, në qytete. Është shumë e keqe kur shikon vajza të reja kur e japin për një çantë. Ka edhe n ivele eks ko rtash. Është çështje e pri/mi tivizmit të burrave. Kjo është ajo që them, që më mirë l egalizoje dhe ai shkon në shtëpi pu/blike. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT