Do te mahniteni kur ta shikoni shtëpinë e Sinan Hoxhës dhe Andrras, ja si duket nga brenda

Do te mahniteni kur ta shikoni shtëpinë e Sinan Hoxhës dhe Andrras, ja si duket nga brenda

Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.
Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë, po ashtu treguan edhe shtëpinë e tyre l uksoze.

Këngëtari Sinan Hoxha është treguar një ro mantik i vërtetë me bashkëshorten e tij, Andrrën.Ai ka shpërndarë në InstaStory momente nga darka , që mesa duket çifti e ka kaluar pranë oxhakut të banesës së tyre.

Gjithçka duket e ku ruar deri në detaje, për një natë të paharrueshme, por ajo që bie në sy është shtëpia e çiftit e cila lë pa fjalë.Me siguri Andrra do ta ketë pëlqyer këtë surprizë kaq të bukur