Dikur fIinin 9 fëmijë në 1 dhomë, sot Mohamed Alabbar është miliarder…

Dikur fIinin 9 fëmijë në 1 dhomë, sot Mohamed Alabbar është miliarder…

Mohamed Alabbar ka lindur në një familje modeste dhe fëmijërinë e kaloi në një dhomë te vetme ku banonin dhe flinin 9 fëmijë. 35 vjet më pas ai është një nga personazhet më të rëndësishëm të Em irateve, botës arabe dhe bi znesit ndërkombëtar.

Është njeriu që ka id euar dhe ngritur ndërtesën më të lartë në bote, Burj Kh alifa, qendrën tregtare më të madhe në botë, Dubai Ma ll dhe pjesën më të rëndësishme të qytetit të Dubait. Vizionit dhe besimit të tij i dedikohet fakti që Dubai është sot qyteti i pestë më i vizituar i globit.

Presidenti i Em aar Gr oup me afro 130 miliardë U SD investime ka dhënë një intervistë ekskluzive dhe vërtet të rrallë për programin “Opinion” të gazetarit Blendi Fevziu në Tv Klan. Ai rrëfen që nga be teja për të arritur suksesin deri tek jeta e tij sot, që siç thotë ai, m iliardat e pasurisë nuk e kanë ndryshuar fare.

Stafi i tij ka shoqëruar ekipin e Opinion në disa nga veprat më mbreselënëse të k ompanisë, që renditen ndër r ekordet G uinness apo që konsiderohen mrekulli të inxhinierisë botërorë. /tvklan.