Aksíñdent i rëndë, pērplasen 25 automjete, nje person humb jetēn dhe dhjetra të…(Video)

Aksíñdent i rëndë, pērplasen 25 automjete, nje person humb jetēn dhe dhjetra të…(Video)

Një aks ident i rë ndë ka ndodhur në autostradën A32 Torino-Bardonecchia për shkak të rrugës së ngr irë dhe kushteve atmosferike.
Në ak sident janë përfshirë 25 automjete dhe ra portohet për 10 persona të p lagosur e 1 person të vd ekur.

Për momentin autostrada A32 është mbyllur në drejtim të Bardonecchia. “Është e tm errshme, është një f err,” përsërit një burrë teka endet mes makinave për të shpëtuar shoferët e automjeteve .
Imazhet e para të shpërndara në rrjete sociale tregojnë p anik dhe fr ikë. Po licia, a mbulanca dhe zjar rfikësja ndodhen tashmë në vendngjar je. Per te pare videon shtyp me poshte