NJlHUNl me DENTlSTEN bukuroshe shqiptare. Kush nuk do të rreguIIonte dhëmbët tek ky “engjëII”…

NJlHUNl me DENTlSTEN bukuroshe shqiptare. Kush nuk do të rreguIIonte dhëmbët tek ky “engjëII”…

Kjo është Ornela Ramanjaku 26 vjeçe me origjin nga Lushnja është një nga dentistet më të bukura të momentit. Ka jetuar për 8 vite në Tiranë dhe ka 1 vit që është kthyer në vendlindjen e saj Lushnje ku ka edhe një k linik të veten.

Ajo është një mj eke sto matologe dhe ish studente e kselente, për momentin ajo është duke u sp ecializuar për k;irurgji im plantologji që të jetë sa më e aftë në punen e sajë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe