Ju tregoj netet me te e gra te jetes time??

Ju tregoj netet me te e gra te jetes time??

Nje dite isha me shoqen time e po pinim kafe si gjithmon isha e lyer e rregulluar por ate dite kisha veshur nje fustan super te ngushte qe mi tregonte te gjitha format e t rupit ( g joksin e kam mesatar ndersa per te p asmet nuk qahem i kam fikse sic cdo femer do i donte , jam e gjat dhe e dobet ) .…

Po ate dite ne tavolin p erballe nesh ishin dy cuna njeri ishte shum i bukur me nje tr up perfekt i gjat me pak fjale me pelqeu , ky vazhdimisht shikonte nga ne nejse un me shoqen time pik kafe e ne momentin qe donim te paguanim kamarieri na tha qe i keni te pa guara nga manaxheri lokalit (ishte ai cuni qe po na shikonte…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…