E FUNDIT: Pipero në gjëndje të rë ndë nga virusi? Dërgohet me ur gjencë në Itali, çfare i ndodhi pas v.aksinës

E FUNDIT: Pipero në gjëndje të r ëndë nga virusi? Dërgohet me u rgjencë në Itali, çfare i ndodhi pas v.aksinës

– Mjeku infeksionist Pëllumb Pipero ka kaluar një eksperiencë të keqe me përb alljen ndaj pandemisë së koronavirusit. Burime për Dosja.al bëjnë me dije se vetëm pak ditë pasi u infektuar, mjeku Pipero është larguar nga vendi.

Personazhi më i njohur përgjatë kohës së pand emisë është larguar për t’u k uruar në Itali, dhe është kthyer më pas në vendin tonë më datë 10 në gj endje shumë më të mirë shëndetësore. Pipero u infektua nga pandemia e koronavirusit më 27 janar të këtij viti, vetëm pak ditë pasi injektuar me d ozën e parë të va ksinës së Pfizer. Siç edhe u bë me dije nga kolegët e tij, mjeku nuk i kishte krijuar ende a nti-trupat e mjaftueshme për ta mbajtur të mbrojtur nga virusi. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU