Ani pse 50 vjeçe, Violet Kukaj u nda nga burri dhe tregon se si biznesmeni Veseli ia mori zemrën…

Ani pse 50 vjeçe, Violet Kukaj u nda nga burri dhe tregon se si biznesmeni Veseli ia mori zemrën…

Ndonëse Violetë Kukaj ka mbushur të 50-tat. Kështu flasin të dhënat personale të këngëtares nga Tër steniki i

Drenasit Violeta Kukaj Retkoceri është këngëtare shumë e njohur.Ajo tanimë është zë i dë shmuar i skenës e muzikës popullore, shkruan “Kosovarja”.Këngët e saj zakonisht i janë dedikuar historisë, dashurisë trímërísë duke mos lënë anash as hi mnet për bukurinë. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive