A Eshte Normal Ky Njeri? Mustafa Nano – Kosova Eshte Pjes E Serbise Dhe Shqiptaret Jane Shum Mbrapa Serbise??

A Eshte Normal Ky Njeri? Mustafa Nano – Kosova Eshte Pjes E Serbise Dhe Shqiptaret Jane Shum Mbrapa Serbise??

Në emisionin ‘Studio e Hapur’, në News 24, Mustafa Nano ka pohuar që në filimllim të bisedës së të jesh shqiptar është fa talitet. Madje sipas tij, shqiptarët kulturalisht janë më të pra pambetur se fqinjët.Shtype re klamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Të jesh shqiptar është fatalitet, siç është edhe të jesh anglez, serb, gjerman. Eshtë një gjë që nuk është zgjedhja jonë, siç nuk është zgjedhja jonë të jemi burra apo gra. Shqiptari është një qenie kulturalisht e prap ambetur sidomos kosovaret e tr ash ju mund ta ndiqni duke shtypur re klamen e meposhtme