Nuk isha gati për të v arrosur fëmijën tim! Vetë vri tet ylli 18-vjeçar i Tik/Tok-ut

Nuk isha gati për të v arrosur fëmijën tim! Vetë vri tet ylli 18-vjeçar i Tik/Tok-ut

E njohur si “Dee”, ylli i Tik/Tok-ut, Dazharia Shaffer i ka dhënë fund j etës në moshën 18-vjeçare, shkruan “People”. Përmes një videoje në Tik/Tok, i ati i së ndj erës, Raheem Alla konfirmoi tr agjedinë e ndodhur.

“Dua t’ju falenderoj të gjithëve për dashurinë dhe mbështetjen që treguat ndaj vajzës sime. Për fat të keq, ajo nuk është më me ne dhe ka shkuar në një vend më të mirë”, shkruhej krahas një kolazhi fotosh.

Raheem Alla rrëfeu se adoleshentja kishte pro bleme të shëndetit me ndor.

“Ajo ishte mikja ime më e mirë dhe nuk isha kurrsesi i përgatitur për të var rosur fëmijën tim. Ishte kaq e lumtur, do doja të kishte folur me mua për gjërat që e shq etësonin dhe mendimet e vet ëvras jes. Mund t’ia kishim dalë. Tani vij në shtëpi dhe ti nuk je aty për të më pritur. Duhet të të lë të fluturosh me engjëjt”.