Mos kalo pa dhënë N gushëllime/ Äksid, ènt Trä, gjik në Austri, familja shqiptare nd ërron jetë jane nga…

Mos kalo pa dhënë Ng ushëllime/ Äksid, ènt Trä, gjik në Austri, familja shqiptare nd ërron jetë jane nga…

Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku hu mbi familjaret ata ishin 4

antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit tone ata jane nga maqedonia. Komento Ngus hllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e n gushllimeve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT