Lajm I Fundit/ Sh.Përthim I Fortë Në Qytet, Ka Të Lë nduar. Ja Ç’po Ndodh

Lajm I Fundit/ Sh.Përthim I Fortë Në Qytet, Ka Të L ënduar. Ja Ç’po Ndodh

Më datë 09.02.2021, rreth orës 10:00, në Kamzë, në rrethana ende të paqarta, në momentin që drejtuesi i automjetit është afruar dhe ka shkelur pu ltin ka sh.përthyer, dys hohet si pa sojë e lë ndës pl asëse mje ti i parkuar me drejtues shtetasin Gj. M., i cili është lë nduar le htë në këmbë pa p roblem për je tën.

Në vendin e ng jarjes ndodhet grupi he timor dhe sherbimet e P olicisë ku vijon puna për sqarimin e rrethanave të ngjarjes.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Lajm i fundit/ Sh.përthim i fortë në qytet, ka të lë nduar. Ja ç’po ndodh