Don Xhoni Pri,Tet Me Gru,Shte Në Tiranë, Rri,Het Keq Nga Reperi I Njohur

Don Xhoni Pri,Tet Me Gru,Shte Në Tiranë, Rri,Het Keq Nga Reperi I Njohur

jë sh,err ka ndodhur mbrëmjen e sotme në Tiranë dhe burime për “BalkanWeb” bënë me dije se protagonistë janë dy repera shumë të njohur dhe të ndjekur, sidomos nga adoleshentët dhe të rinjtë shqiptarë në Shqipëri dhe Kosovë.

Mësohet se në sh,err janë përfs,hirë reperi i njohur me emrin Finem, ose Klejdi Dogjani, 22 vjeç nga Tirana si dhe Don Xhoni, Xhonatan Isufi nga Drenasi, Kosovë.Gjithçka nisi pas një deklarate që Finem bëri në një emision televiziv. Reperi iu përgjigj një pyetje se kush ishte një prej art,istëve që sipas tij kishte marrë famë kot dhe ai zgjo,dhi Don Xhonin.

Me sa duket për,pla,sja ka vijuar dhe në rrjetet sociale për të degje,ne ruar deri në she,rrin fiz,ik të mbrë,mjes së sotme.Shiko videon pas re klames 5 sekondshe