Djali nga Shiroka Kam të dashur 11 vite më të madhe, mami po bën??

Djali nga Shiroka Kam të dashur 11 vite më të madhe, mami po bën??

Një djalë shkodran dashuron një vajzë më të madhe në moshë, por për këtë lidhje familja e djalit është vënë pengesë e madhe. Djali thotë se vajzën e

dashuron, por nga ana tjetër e ëma kërkon që ai të largohet prej saj. Kjo është his toria e rrë.fyer.“Jam një 24 vjeç ar nga Shiroka dhe jam mar rëzisht i dashuruar me një kolege të punës që është 11 vite më e madhe se unë. LEXO ME TEPER
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive