Burri e thot ni fjal une i thom njëzet, Nuk ka qare pa më dasht se e din që e lë dhe…!

Burri e thot ni fjal une i thom njëzet, Nuk ka qare pa më dasht se e din që e lë dhe…!

Anonim staf i dashur po du me tregu jeten tem martesore.Prej dites qe jom martu burrin e ngrehi per

hune ka te du un vet hala pa e qit fjalen mir une aj qohet nkam e ma kryn punen.Tutet qe e lo se jom shum e bukur ka ondrru me vjet per me mpas ndor e ka dit erifi qe un kom pas tkalume po ska dasht me ni ka thon veq e jemja me kon ma. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT