Baton Haxhiu: “Të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhamia”

Baton Haxhiu: “Të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhamia”

Në emisionin për Zgje dhjet Lokale “Analiza Lokale” në Klan Kosova, drejtuesi emisionit Baton Haxhiu tha se “të rinjtë po dëgjojnë përralla nëpër xhami”.

Dhe si duket kjo deklaratë edhe pse e vërtetë, paska pr ekur imamin e xhamisë “4 Llullat” Husamedin Abazi, i cili ia numëroi arsyet pse të rinjtë cdo herë e më shumë po f rekuentojnë xhamitë, dhe ia kujtoi se përrallat dhe pa llavrat shiten në rrethin e po litikanëve dhe gazetarëve, e jo në mesin e hoxhallarëve dhe int el ektualëve që cdo ditë e më shumë po mbushin xhamitë e vendit.